Kaartje van Cor & Karen

Vandaag kreeg ik een zeer attent kaartje in de brievenbus van bruidspaar Cor & Karen uit Den Haag.

Zij vierden vrijdag 21 september 2012 hun bruiloft in de Hoeksche Waard. Ik had de eer om hun bruidsreportage vast te leggen in Strijensas en het huwelijk te verslaan in het Oude-Raadhuis in Oud-Beijerland.

Lees het kaartje maar eens…ik was er erg blij mee. Cor & Karen : bedankt!

Fotograaf Peter Middelhoek

Bruidsfotograaf Peter Middelhoek uit Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)ZIjn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruidsreportage? Mijn naam is Peter Middelhoek en ik richt me voornamelijk op het maken van trouwreportages. De meeste opdrachten komen uit de Hoeksche Waard.

 

Contact

Admiraal de Ruyterstraat 58b
3262 XE Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Tel.06-20518251 info@petermiddelhoek.nl