Bruidsreportage informatie

Al meer dan 10 jaar ben ik eigenaar van een reclame- en webdesignbureau. Creativiteit hoort bij me en ik ben gek op een prachtig eind resultaat. Het oog voor detail vindt ook hier z’n oorsprong, zo houdt ik scherp in de gaten wat er op jullie trouwdag gebeurt.

Het maken van jullie trouwreportage is ook voor mij een prachtige gebeurtenis waar ik van geniet. Dit zie je absoluut terug in het eindresultaat.

Vooral genieten en soms even poseren

Je kunt er niet aan ontkomen om af en toe even te poseren. Dit probeer ik tijdens de trouwdag zoveel mogelijk te beperken. Je zult tijdens de reportage merken dat het allemaal op een heel ontspannen manier verloopt, het is tenslotte een dag waarvan je wilt genieten.

“Had je ook een bruidsfotograaf?”

Zo subtiel mogelijk maak ik deel uit van jullie trouwdag. Ik ga correct gekleed en blijf op de achtergrond, zodat je soms niet eens merkt dat ik er ben. Zo krijg je soms te horen van één van je gasten “Had je ook een bruidsfotograaf?”.

Dezelfde dag nog nagenieten van je trouwfoto’s

Als je de dag na je trouwdag wakker wordt is het hele feest afgelopen. Alle gasten zijn naar huis en dan denk je samen nog even terug aan die prachtige dag. Wanneer je mij boekt voor minimaal 7 uur kun je die dag ook al terugkijken op een selectie van je trouwreportage! Na afloop van mijn werkzaamheden print ik 12 foto’s die je in een fotomapje krijgt. Dus je kunt direct al nagenieten.

Bekijk eens wat bruidsreportages in mijn portfolio.

Een bruidsreportage is direct al heel compleet:

  • Ik maak de huwelijksfoto’s digitaal
  • In de meeste gevallen ben ik aanwezig vanaf het aankleden tot aan het diner of soms zelfs blijf ik gedurende het feest of de receptie.
  • Op een door jullie te kiezen locatie, of meerdere locaties maken we een fotoshoot.
  • De rest van de dag versla ik als reportage, waarin uiteraard de traditionele momenten zoals ‘de kus’ en het aansnijden van de bruidstaart allemaal worden vastgelegd.
  • Na afloop maak ik direct een fotoboekje met 12 foto’s op 10 x 15 cm die je op het feest eventueel al kunt laten zien (bij afname van minimaal 7 uur fotografie).
  • De foto’s worden door mij gescreend en indien nodig her en der nabewerkt.
  • Je ontvangt alle foto’s op DVD, gerubriceerd per onderdeel van de dag (bijv. vertrek, gemeentehuis, kerk, etc.)
  • Je kunt de foto’s nadien zo vaak bijbestellen als je wenst, zonder mijn tussenkomst!
  • De foto’s worden indien gewenst ook geplaatst op mijn bestelsite. Hier kunnen familie, vrienden en kennissen de foto’s bekijken, beveiligd met een wachtwoord, en bestellen. Zo hoef je niet de bestellingen van iedereen zelf te regelen.

 

Fotograaf Peter Middelhoek

Bruidsfotograaf Peter Middelhoek uit Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)ZIjn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruidsreportage? Mijn naam is Peter Middelhoek en ik richt me voornamelijk op het maken van trouwreportages. De meeste opdrachten komen uit de Hoeksche Waard.

 

Contact

Admiraal de Ruyterstraat 58b
3262 XE Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Tel.06-20518251 info@petermiddelhoek.nl