Werkwijze

Om jullie een beeld te geven van het verloop van het eerste contact tot de oplevering van jullie bruidsreportage lees je hier wat informatie.

In de praktijk zijn er natuurlijk vele gevallen waarin het anders loopt, maar deze werkwijze is redelijk universeel.

Het eerste contact met de bruidsfotograaf

Per mail, rechtstreeks via mijn website, verstuur je je aanvraag. Dan heb ik al jullie gegevens compleet. Dit is natuurlijk een vrijblijvende aanvraag. Ik check mijn agenda en laat weten als ik beschikbaar ben. Dan kunnen we een kennismakingsafspraak plannen om te praten over jullie bruidsreportage.

De afspraak over jullie trouwdag

We ontmoeten elkaar op mijn kantoor in Maasdam (Hoeksche Waard). Allereerst nemen we (globaal) jullie trouwdag door. Aan de hand van dit eerste gesprekje starten we de computer. We bekijken wat bruidsreportages die ik eerder gemaakt heb. Als het mogelijk is laat ik bruidsreportages zien die op dezelfde locaties gemaakt zijn als die jullie in gedachten hebben. Jullie gaan naar huis met de prijs van jullie bruidsreportage. Deze zal geen verrassing zijn, want die kun je in het prijsoverzicht voor bruidsreportages vinden op deze website.

Optie voor jullie bruidsreportage

Jullie hebben nu een optie in mijn agenda. Een optie is een vrijblijvende en kosteloze, tijdelijke, reservering in mijn agenda. Dit geeft jullie de tijd om na te denken, te vergelijken met andere fotografen, maar het geeft jullie ook de zekerheid dat ik mij in ieder geval 2 weken beschikbaar houdt voor jullie trouwdag.

‘Ja’, je wilt mij als bruidsfotograaf

Dat vind ik natuurlijk erg leuk om te horen! Daar hoort ook een formeel onderdeeltje bij. Nadat jullie opdracht hebben gegeven voor de bruidsreportage stuur ik jullie per mail een bevestiging van de afspraken toe. Deze bevestiging sturen jullie met handtekening naar mij retour. Na ontvangst stuur ik een exemplaar met mijn handtekening, als bevestiging voor jullie administratie.

De laatste details voor de bruiloft

Een maand tot 2 weken voor jullie bruiloft neem ik contact met jullie op. We spreken even de laatste planning met elkaar door, wisselen gegevens uit en maken de laatste afspraken.

De bruidsreportage op jullie trouwdag

Ik meld mij op de afgesproken locatie en registreer met veel plezier jullie trouwdag. Mocht het allemaal een beetje uitlopen, dan is het prettig als je weet dat ik niet de hele tijd op m’n horloge kijk. Na afloop van jullie trouwdag (als je mij voor minimaal 7 uur boekt) krijg je trouwens direct een mapje met foto’s!

De aflevering van de bruidsreportage

Bij een bruidsreportage hoort een DVD met al jullie foto’s. Bij de DVD ontvang je de factuur, deze factuur dient binnen 7 dagen voldaan te worden. Als je dat wilt plaats ik de foto’s ook op een met wachtwoord beschermde bestelsite voor familie en vrienden

Fotograaf Peter Middelhoek

Bruidsfotograaf Peter Middelhoek uit Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)ZIjn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruidsreportage? Mijn naam is Peter Middelhoek en ik richt me voornamelijk op het maken van trouwreportages. De meeste opdrachten komen uit de Hoeksche Waard.

 

Contact

Admiraal de Ruyterstraat 58b
3262 XE Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Tel.06-20518251 info@petermiddelhoek.nl