Professionele productfotografie voor webshop of drukwerk

U heeft een webshop of maakt met regelmaat folders met uw producten. Dan heeft u regelmatig nieuwe productfoto's nodig. De ene keer zijn het maar 10 foto's, maar een paar weken later heeft u er 30 nodig. Kies daarom voor een strippenkaart.

Pack-shot strippenkaart

Het systeem is heel simpel. Elke productfoto kost 1 strip en u koopt vooraf 25, 50, 75 of 100 strippen. Hoe meer strippen u vooraf inkoopt, hoe voordeliger een productfoto wordt.

Zo pak ik dat aan...

U wilt goede productfoto's, en u wilt er geen omkijken naar hebben. Stop de producten in een krat, doos of tas en lever ze bij mij af. Ik zorg binnen de afgesproken tijd voor de productfoto's die ik maak in mijn fotostudio in Oud-Beijerland. Als alles gefotografeerd is krijgt u een seintje en kunt u de producten weer ophalen. De productfoto's maak ik in mijn productfotostudio voor een helder witte achtergrond, of voor een achtergrond naar wens. Per keer neemt u minimaal 10 foto's af.

Tarieven strippenkaart productfotografie

  • 25 productfoto's € 200,00
  • 50 productfoto’s € 350,00
  • 75 productfoto's € 450,00
  • 100 productfoto’s € 550,00
  • Bedragen zijn excl. BTW


Ja, ik wil productfoto's laten maken!

Fotograaf Peter Middelhoek

Bruidsfotograaf Peter Middelhoek uit Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)ZIjn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruidsreportage? Mijn naam is Peter Middelhoek en ik richt me voornamelijk op het maken van trouwreportages. De meeste opdrachten komen uit de Hoeksche Waard.

 

Contact

Admiraal de Ruyterstraat 58b
3262 XE Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Tel.06-20518251 info@petermiddelhoek.nl