Het ProAlbum

Geen drukwerk maar echt foto’s.

In tegenstelling tot de ‘gewone’ albums die u misschien zelf ook maakt is de kwaliteit van dit album vele malen hoger. Het resultaat van de professionele reproductie en het mooie papier is de echte fotokwaliteit zonder rasters met de mooiste en helderste kleuren. Het oppervlak van de Fuji Crystal Archive bladen heeft een zijderaster waardoor vingerafdrukken voorkomen worden. De omslag wordt uitgevoerd in zwart leer. In plaats van leer kunt u ook voor kiezen voor een fotocover.

Perfecte vlakligging

Door een speciale lay-flat inbindtechniek bestaan iedere linker- en rechterpagina uit één blad fotopapier. Hierdoor kunnen foto’s ononderbroken over twee pagina’s geplaatst worden zonder hinderlijke witte rand in het midden.

Bijkomend voordeel van deze inbindtechniek is het feit dat het boek bij iedere opengeslagen pagina perfect vlak blijft liggen en nooit meer vanzelf dichtklapt.

30 x 30 cm trouwalbum inclusief opmaak

  • 30 pagina’s € 400,00
  • 40 pagina’s € 510,00
  • 50 pagina’s € 620,00
  • 60 pagina’s € 730,00

Fotograaf Peter Middelhoek

Bruidsfotograaf Peter Middelhoek uit Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)ZIjn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruidsreportage? Mijn naam is Peter Middelhoek en ik richt me voornamelijk op het maken van trouwreportages. De meeste opdrachten komen uit de Hoeksche Waard.

 

Contact

Admiraal de Ruyterstraat 58b
3262 XE Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Tel.06-20518251 info@petermiddelhoek.nl