Maak een afspraak

Ik hoop dat mijn website aanleiding is om eens kennis met mij te maken. Vul hieronder jullie gegevens zo compleet mogelijk in. Na ontvangst neem ik contact op om een kennismakingsafspraak te plannen. Mocht de datum problemen opleveren in mijn agenda, dan laat ik dat uiteraard weten.

Zowel de aanvraag als de afspraak zijn uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Afspraakformulier

 

Fotograaf Peter Middelhoek

Bruidsfotograaf Peter Middelhoek uit Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)ZIjn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruidsreportage? Mijn naam is Peter Middelhoek en ik richt me voornamelijk op het maken van trouwreportages. De meeste opdrachten komen uit de Hoeksche Waard.

 

Contact

Admiraal de Ruyterstraat 58b
3262 XE Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Tel.06-20518251 info@petermiddelhoek.nl