Schoolfotograaf voor de Hoeksche Waard, Drechtsteden en Rotterdam-Rijnmond

Ben je op zoek naar een schoolfotograaf voor jouw school? Lekker eigentijdse foto's, vlot in de omgang met kinderen én betaalbare foto's voor de ouders/leerlingen?

Nieuwe schoolfotografie stijl

Geen saaie achtergronden, maar alles lekker eigentijds, precies zoals jullie school het wil. Jullie hebben het voor het zeggen, dus praktisch alles is bespreekbaar.

Schoolfotografie achtergronden

Een strakke witte achtergrond met blote voetjes? Of liever lekker stoer voor een bakstenen muur? Een achtergrond voor de schoolfoto van steigerhouten planken?
De groepsfoto van elke klas voor een superbrede witte achterwand van bijna 10 m breed? Het kan! Ik heb alle faciliteiten in huis om een mega studio op locatie te bouwen, of om het lekker compact in een klein gangetje op te zetten.

Schoolfotograaf voor de Hoeksche Waard

Als echte Hoeksche Waardse fotograaf ben ik gek op onze prachtige regio. Maar ik reis zeker de 'grenzen' over en kom ook voor schoolfotografie naar Barendrecht, Rotterdam, Rhoon, Dordrecht, Zwijndrecht en eigenlijk in de hele regio Rotterdam-Rijnmond en de Drechtsteden. Hebben jullie een grote school? Dan kunnen we met 2 fotografen ook een dubbele opstelling maken en zo heel efficiënt jullie leerlingen fotograferen!

Wil je meer weten? Kennismaken en met eigen ogen ondervinden dat schoolfotografie ook anders kan?

Fotograaf Peter Middelhoek

Bruidsfotograaf Peter Middelhoek uit Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)ZIjn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruidsreportage? Mijn naam is Peter Middelhoek en ik richt me voornamelijk op het maken van trouwreportages. De meeste opdrachten komen uit de Hoeksche Waard.

 

Contact

Admiraal de Ruyterstraat 58b
3262 XE Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Tel.06-20518251 info@petermiddelhoek.nl