Trouwreportage Hoeksche Waard

Peter Middelhoek is dé fotograaf voor een trouwreportage in de Hoeksche Waard

ZIjn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie trouwreportage? Dan nodig ik jullie graag uit om eens te ‘snuffelen’ op mijn website en bekijk ook mijn portfolio met trouwreportages. Mijn naam is Peter Middelhoek en ik richt me voornamelijk op het maken van trouwfoto’s. De meeste opdrachten komen uit de Hoeksche Waard. In deze regio ben ik opgegroeid (Puttershoek) en ik woon er nog steeds met veel plezier (Oud-Beijerland).

“Doe je alleen trouwreportages in de Hoeksche Waard?”

Nee, maar het is wel mijn belangrijkste fotografie activiteit. Naast mijn werk als trouwfotograaf maak ik voor een evenementenbureau nog foto’s tijdens evenementen. Dit varieert van glamour fotoshoots tot het vastleggen van beursbezoekers.

Fotografie is voor mij een parttime activiteit. In mijn dagelijkse werk ben ik eigenaar van reclame- en webdesignbureau Promo Solutions in Maasdam. Via deze werkzaamheden doe ik ook allerlei foto opdrachten voor bedrijven. Dit varieert van bedrijfsreportages tot productfotografie en van foto’s voor een smoelenboek tot …

Complete fotoshoots zonder dure nabestellingen, u krijgt uw foto’s allemaal op DVD!

Op zoek naar een fotograaf voor een trouwreportage in de Hoeksche Waard? Neem snel contact met me op.

Fotograaf Peter Middelhoek

Bruidsfotograaf Peter Middelhoek uit Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)ZIjn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie bruidsreportage? Mijn naam is Peter Middelhoek en ik richt me voornamelijk op het maken van trouwreportages. De meeste opdrachten komen uit de Hoeksche Waard.

 

Contact

Admiraal de Ruyterstraat 58b
3262 XE Oud-Beijerland (Hoeksche Waard)
Tel.06-20518251 info@petermiddelhoek.nl